Teatertur: Kongens Fald

Beboerforeningens kulturudvalg arrangerer en teateraften i forbindelse med, at Aarhus Teater i perioden 10. januar til 20. februar 2019 på Store Scene opfører en sceneversion ved Henrik Szklani af Johannes V. Jensens roman Kongens Fald (1901).

Se: https://www.aarhusteater.dk/forestillinger/forestillinger/saeson-1819/kongens-fald/

I den forbindelse har Aage tilbudt at give en introduktion til romanen. Formen vil blive et mix af foredrag, causeri og oplæsning. Der vil i en pause blive serveret kaffe/the m.v.

Det er en forudsætning & selvfølge, at man har læst romanen. Og det vil være ganske overordentlig praktisk, om alle sidder med samme udgave. Aage har lagt sig fast på den seneste udgave, med forord ved Dorthe Nors, Gyldendal 2015 (227 sider). Den officielle bogladepris er 149,95. Ved bestilling hos Saxo kan man sikkert spare et par procent og få “varen” tilsendt.

Introduktion:

Arrangementet afvikles tirsdag 8. januar kl. 20-23. Stedet meddeles senere. Tilmelding til Aage (aagejorg(a)gmail.com) senest tirsdag 20. november. Evt. aflysning meddeles straks efter.  (bemærk at @ fremkommer ved klik på linket, fremfor “(a)”, så emailadressen bliver rigtig)

Teatertur:

Denne finder sted fredag 11. januar. Vi har reserveret 30 billetter (på 10. og 11. række; pris kr. 390,- incl. bestillingsgebyr, dog kr. 350,- for personer over 65 år). Tilmelding til Børge på adressen borge.helmer(a)gmail.com senest tirsdag 20. november – og SAMTIDIG billetbetaling på bankkonto – se email; husk at anføre afsender(e) på overførslen!

Storhøjlig hilsen

Kulturudvalget
Birgit Stensgaard,
Aage Jørgensen,
Børge Helmer,
Jens Birk Lauridsen

udskriv

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.