Hvem savner en skovl?

I flere dage har der stået en skovl på stien ved Bugges og Crones hjørne. Ved siden af skovlen var der gravet et hul, og af hvem ved jeg ikke. For nogle dage siden var skovlen væk, men hullet var ikke dækket til. I dag så jeg så skovlen ligge smidt på marken tæt på skellet.
Jeg har svært ved at tro, at hullet og skovlens forsvinden skyldes voksne mennesker fra Storhøj. Derimod tror jeg mere på, at det er nogle af områdets børn, der har moret sig med at grave et hul. Da man så er blevet træt af legen, fandt man det nemmere at smide skovlen ind på marken i stedet for at bære den hjem til familien.
Men nu har jeg samlet skovlen op og stillet den op ad et af stedets træer, hvor den så kan afhentes af rette ejermand, der måske savner den.

Med venlig hilsen,
Carl Gerhard,
Marklodden 8.

udskriv

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.