Vilde blomster-frø lørdag d. 1.5., kl 10-13.

Vilde blomster på Storhøj – Storhøj Grundejerforening har fået bevilliget en stor mængde frø. Lørdag d. 1.5. kl. 10-13 gør vi i fællesskab klar til og sår vi frø.

– Vi mødes ved bænken på toppen af Storhøjvej. Alle er meget velkomne. Medbring gerne haveredskaber (spade, kultivator mv.) og kaffe/te. Vi har fundet 4 steder til blomsterenge: skrænten ved postkassen (her skal knokles en del for at få ryddet tilstrækkeligt😅), området ved trampolinen, området ved bænken for enden af Storhøjvej og endelig oppe på legepladsen. Blomsterengområdet skal helst være (mest muligt) fri for græstørv og rødder, inden vi sår.

Vi har fået en stor mængde frø, så hvis du/I vil så frø langs med jeres hæk, område ud til vejen, så kan der også bruges af frøpuljen til forskønnelse langs med vores fælles veje. Venlig hilsen Bodil, Marianne, Kirsten og Lisbeth

udskriv

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.